• (Android/iOS) Hustle Castle: Medieval games модифицира много издръжливост

    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ модифицира много издръжливост ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Hustle Castle: Medieval games 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Внимавайте, тази игра е настроена за плащащи играчи. Играчите от високо ниво се възползват изключително от развиващите се играчи с надеждата да ви накарат да платите значителна сума пари, за да наваксате. Няма баланс. В идеалния случай тази игра е играчите, които плащат, да продължат да плащат, така че винаги да имат лесни цели - добър бизнес, нечестна игра. Би трябвало да не можете да атакувате над или под 20% от рейтинга на вашата казарма. В момента с рейтинг 750000 се сблъсквам с хора на 5000000+. Няма стимул за харчене на пари. Те са много напред.

    Харесвам играта, всъщност похарчих много пари за нея. Единственият ми проблем е, че нямам достъп до другия си Acct за игра, което се случи току-що след скорошната актуализация. Затворих приложението и го рестартирах, рестартирах устройството си и не мога да го накарам да работи @ всички съобщения са едни и същи „HustleCastle е спрял или HustleCastle продължава да спира“, което е много разочароващо и дразнещо, както с това, което съм похарчил в тази игра не трябва да има проблеми. Освен това го обичам.

    Невероятна игра, наистина се насладете на събитията и постоянните актуализации. Въпреки това, по същество си струва да играете. За да станете по-добри, трябва да закупите предметите на събитието или други артикули. Ако не, ще ви отнеме години, за да настигнете други хора... други неща са почти невъзможни за игра (като арена), където нямат добра система за съответствие на нивата. Пожелавам тази еднократна такса, за да се отървете от добавки...

    Играх го от години и наскоро загубих акаунта си, трябваше да започна отначало и поддръжката беше страхотна, като ми помогна, дори ще възстанови разходите за новия ми акаунт. Надграждането отнема много време, но има много други геймплеи, които да ви заемат. Това е игра, в която трябва да инвестирате месеци време, за да видите колко страхотна всъщност може да бъде.

    Това е много интересна игра, но няма достатъчно обяснения какво да правите с всяка стая, всяко ниво и всяка последователност, за да увеличите ефекта. Очевидно това е дългосрочна цел, но отнема повече време, за да научите някои от тези тайни, отколкото да играете играта. Също така мачовете за така наречените врагове в заловени полета изглеждат доста изкривени. Когато 90% от враговете в заловените полета Ви изпреварват с до 100%, не съм сигурен как това е от полза за цялата игра.

    Това е или да платиш, да платиш, за да получиш ресурси, или да платиш, за да изкараш героите си на по-високи нива. Освен това са всички реклами. Но ако не ви пука твърде много за това е много забавно. С изключение на това, че трябва да чакате часове/дни, за да завърши надстройката. така че можете да продължите с играта.

    Платете, за да спечелите. Играна една седмица. Много утежняваща pvp битка. Турнирите са шега, всички освен може би двама участници на турнир са бойни. Това означава, че повечето играчи са 3 пъти по-мощни и до 6 нива по-високи. Това е добре проектирана игра, но наистина невъзможно да спечелите повечето pvp битки. Свързах се с поддръжката, като попитах защо хора с 350 000 сила участват в същия турнир като някой със 138 000 сила и те казаха, че всичко е свързано със стратегията. Общо BS.

    Първо, рекламите на тази игра са напълно различни. Второ, след определено ниво си струва да получите оборудване от високо ниво. Хората, които имат по-ниско ниво от мен, имат двойна или тройна сила в сравнение с мен. Трето, досега събитията бяха честни, но дори това се промени напоследък, това е изнудване на пари. Дори офертите, за които трябва да платим, са твърде високи за това, което получаваме в замяна. Не бих препоръчал никоя игра, която принуждава хората да губят пари за напредък. Приятен ден.

    Имам нужда от помощ за този проблем. Пише, че играта ми е остаряла и трябва да я актуализирам, но не виждам бутона за актуализиране тук, само деинсталирайте и играйте.

    Яка е

    Отлична игра

    пълна загуба на време!

    Hustle Castle: 캐슬 건축! 중세 킹덤 게임 롤플레잉 gcyi

    Като цяло не е толкова лоша игра. До голяма степен клонинг на убежище от осадни отпадъци, макар и с pvp(ish) част към него. Една от причините да му дам две звезди е, че това е още едно грабване на пари за печалба на всяка крачка. Друга причина е, защото видях реклама за тази игра, която я направи да изглежда като походова игра от типа на замъка, която исках да играя, но това беше просто откровена лъжа.

    добре, това е страхотна игра. Обичам WOW и мога да намеря някои прилики. Събитията и ежедневните задачи са атрактивни и забавни. Но основното разочарование е, че U никога не може да се конкурира с купувачите на диаманти и U никога не може да спечели много награди от събития, без да харчи пари.

    Добра игра, по-добре, ако плащате очевидно .. въпреки че разработчиците отговарят на почти всеки коментар, отнасящ се до темите, харчене за печалба, бавна прогресия, ако не плащате, всичко, свързано с парите в реалния свят, постоянен отговор, ние правим всеки усилия за балансиране на играта безплатна срещу заплащане, ако имате предложения, уведомете ни, да!!! ... Намалете цените много. По-добре да имате евтини сделки и повече играчи, отколкото скъпи сделки и никакви играчи.

    Това е първата игра, която не ме моли за оценка :) толкова освежаващо. Наистина се наслаждавам на тази игра. Изравняване на героите и обучението им на умения. Много се смея на диалога на историята. Единственият проблем, който имам и защо вкарах 4/5, се дължи на небалансираните pvp нива. Поправете това и това ще бъде перфектната игра 5/5.

    Stickman Party: 1 2 3 4 Player Games Free આર્કેડ bvhn

    Това не е нищо друго освен кликер. Без предизвикателства, без мозъци, само дарения. Арената е разбита. Битките са просто загуба на време, можете просто да сравните числата и да определите победителя. Имах само една ситуация, в която моята 51k армия загуби от 49k. Това беше страхотно. Производствените сгради не правят нищо. Надграждането до 5 ви дава 1.8k злато доход и повечето сгради изискват 60 до 200k за изграждане/надграждане, така че PvP е единственият начин да получите пари. Обучението не прави нищо. Можете да прекарате часове, за да тренирате +4 към доход от злато или да оборудвате някакъв предмет и да получите +320 или така. По принцип това е щракнете, щракнете и дарете игра. Изобщо не се интересувам.

    Тази игра е страхотна. Хората, които се оплакват, не разбират как да играят. Намерете добър клан, който да ви научи. Отнема известно време, за да играете правилно, но отделете време и ще се забавлявате. Не нивелирайте твърде бързо, затова всички се оплакват, че не могат да спечелят. Те са се изравнили твърде бързо и не са готови за нивото, което са. Просто отделете време и се забавлявайте.

    Hustle Castle: Kingdom games भूमिका निभाना thgf

    Препоръчвам я на хората с повече време

    Харесвам тази игра като цяло. Единствената неприязън, която изпитвам, е турнирната система. Самият турнир е добър. Въпреки това играчите умишлено намаляват броя на трофеите си, за да влязат в по-лесен турнир. Това не дава на по-новите играчи никакъв шанс да спечелят. Системата за групиране на турнири трябва да се основава на критерии, които играчите не могат да манипулират, така че всички играчи да имат шанс за битка. Направете това и аз ще вдигна рецензията си на пет звезди.

    Hustle Castle: Kingdom games भूमिका निभाना thgf

    Трябва да кажа, че този малък скъпоценен камък си заслужава. Лесни контроли, страхотен сюжет, графиките са невероятни. Трейлърът, който е играл за това, когато играех друга игра, не отговаря на играта. Хората, които направиха тази игра, са невероятни и аз абсолютно обичам тази игра!

    Hustle Castle: Medieval games ایفای نقش usxa

    Прекалено плащате, за да спечелите.....(редактирано) благодаря ви за отговора. Добавям няколко звезди за това.

    Мех... Забавно, но времето е изключено и изисква дълги периоди от време (дни), когато трябва да напуснете и да позволите на нещата да се обновят или строителите да завършат, за да преминете към следващата фаза/стъпка. Това е след една седмица игра, мога само да си представя какво ще бъде, когато времето за изграждане стане още по-дълго. Освен това 5 изскачащи реклами, когато заредите играта, са твърде много.

    Това е невероятна и забавна игра, но от няколко дни показва, че Hustle Castle има проблеми при свързването с услугите на Google Play. Моля, поправете това. И тогава идват събитията, харесвам тази игра, която наистина харесвам, но трябва да направите събитията по-леки.. Правите събития по такъв начин, че тези, които плащат играта, получават само нея..Както и да е, освен тези две неща, играта ви е страхотна, това означава, че давам 4 звезди.. И не забравяйте, отстранете проблема с Google Play Games... Благодаря Редактиране: Моля, в тази нова актуализация не плащайте всичко. .... Много хора мразят това... Благодаря.

    Играта е страхотна и забавна, но се плаща за победа, а турнирът е толкова несправедлив, моята сила е 145 570, а на врага ми е 1 милион+ какъв вид правене на мач е това?!

    Харесвам как са го направили като средновековието.

    уникална игра. buuuut премахвам 2 звезди сега, защото аз съм throne6 сега с 240k сила на отряда, ударих арената и 9 души с 1 м и макс войници изскачат срещу мен, което съсипа играта за мен.

    Hustle Castle: 캐슬 건축! 중세 킹덤 게임 롤플레잉 gcyi

    Прекрасна измама. Имаше специална оферта - инсталирайте друга игра, играйте до ниво 10 и вземете много диаманти. Страхотно...но когато завърша lvl и няма награда. Не харчете пари или твърде много време за това

    Hustle Castle: Medieval games ایفای نقش usxa

    След като играх тази игра в продължение на седмици и вложих малко пари в нея, съм готов да направя преглед. Намирам го за забавно с ниски очаквания и игра, в която не искате да се изкачвате до върха, но се наслаждавайте на малко детски хумор в сюжета и продължавайте да сте заети с изграждането на замък и бойци като много други игри. Има минимално време на престой, ако загубите битка, което е страхотно и малко търпение е много важно. Въпреки това, подобно на много други игри, поддръжката липсва. Но с тази поддръжка всъщност ще ви излъже, за да приключите запитване, казвайки, че заявката не е възможна. От моето леко програмиране знам, че в моя случай е възможно да подаря на играч няколкостотин диаманта. Толкова добра игра, измамна поддръжка.

    Инсталирайте само ако сте наистина богати. Играя тази игра от 2018 г., играта беше нова по това време и беше забавна. Събитията бяха добри и средното смилане беше достатъчно за предметите. Но сега играта е толкова насочена към пари, че не можете да получите нищо, без да харчите пари. Дори домашните любимци, които използваме, за да вземем безплатно по време на събитията, вече се продават. И каквото и да получите безплатно от събитието, са или декоративни елементи, брони или оръжия, които са безполезни. Веднага щом спрете да харчите, вашият отряд ще бъде полезен

    Възниква грешка в играта

    Много забавна игра, теглете смело

    Забавно в началото, но след това спря напълно. Първите няколко часа от създаването на замъка и обучението на хората бяха вълнуващи. Но изведнъж са 5-7 часа на ниво, за да се повиши нивото. Така че 50-70 часа и 10 нива по-късно можете да победите следващите опоненти. 50-70 часа по-късно можете да играете 15 минути, защото трябва да се изравните отново. NTM, ако не плащаш, по-високи жители, че 3 звезди е невъзможно да се получи. Така че дори да имате легендарна екипировка и бойци от най-високо ниво, но те са 3 звезди... вие ще бъдете на дъното на нивото на арената. Не си струва повече от 200 часа време за игра за малък резултат. Реших да деинсталирам

    Забавно за убиване на времето. Много неща за правене и много събития, за да бъде разнообразно. 2 неща, които ме дразнят обаче... 1. 90% от играчите, които мога да нападам, са с 20 нива по-високи от мен. Прави невъзможно. и 2.Преминавайки през броня/оръжия, за да намерите нещо за подходящо ниво. Моля, добавете бутон за филтър, който ви позволява да (де)показвате броня/оръжия/аксесоари само ако е твърде висок за герой. Или филтрирайте по "ниво". Това е доста очевидно.

    Наистина интересна игра. Препоръчвам

    Страхотна игра, но е много ненужна, когато влезете, за да се наложи да излезете от ВСЯКА „сделка“, която те трябва да помогнат за прокарването на техните mirco транзакции.

    Това приложение е много хубаво, но не може да се изгражда бебето

     


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :